Admitere in invatamantul prescolar

informatii in curand


Admitere in invatamantul primar

Informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in procesul de inscriere a copiilor in invatamantul primar (fisier pdf);
Metodologia de inscriere a copiilor in invatamantul primar pentru anul scolar 2021-2022 + Anexele 1, 2 si 3 ale metodologiei de inscriere;
Calendarul inscrierii in invatamantul primar pentru anul scolar 2021-2022;

NOU!
Metodologia si calendarul inscrieriii in invatamantul primar pentru anul scolar 2021-2022 au fost aprobate prin ordinul de ministru 3.473/10.03.2021:

Inscrierea in invatamantul primar se face in baza metodologiei specifice, aprobata de Ministerul Educatiei.

Astfel copiii, care implinesc varsta de 6 ani pana la data de 31 august 2020, inclusiv, trebuie sa fie inscrisi in clasa pregatitoare, in conformitate cu prevederile Legii educatiei nationale nr. 1/2011.

Atentie! Completarea cererii de inscriere nu garanteaza inscrierea copilului dumneavoastra in unitatea de invatamant si nu elimina obligativitatea de a va prezenta la unitatea de invatamant unde doriti inscrierea cu dosarul complet al copilului, in vederea validarii acesteia. Acest formular va permite doar sa va prezentati la secretariatul scolii cu datele copilului precompletate, scurtand timpul de asteptare al tuturor.
Create your own web pages in minutes...

Adrese Utile

ACASA     DESPRE NOI      STRUCTURA     GALERIE FOTO      ELEVI      CONTACT
Copyright 2021 - Scoala Gimnaziala Cruset - Totate drepturile rezervate -  Site realizat de Inf. Cristian Pirvulescu.
SCOALA GIMNAZIALA CRUSET
Ne puteti contacta si pe: